Royal Jelly Ritual

 

JAFRA

De Royal Jelly Ritual van JAFRA gaat over in de Royal Rivitalize X

Royal Jelly Ritual voor elke huidtype geschikt, ook voor de zeer gevoelige huid.

LAST CALL

Royal Jelly Cleansing Milk

Laatste

Revitalizing Sonic Cleanser

Zachte reiniging met siliconeborstels.

Royal Jelly Beauty Turbo Set

Royal Jelly Pore Minimizer Serum

De laatste

Royal Jelly Extra Hydration Serum

De laatste

Royal Jelly Global Longevity Balm

De laatste

RoyalActive Peptide wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion en Créme gebruikt, die tot onze verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoren. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnegelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren. Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Koninginnegelei dit natuurlijke elixer, vol met proteïnen, aminozuren, vitamine A, B-complex, C, D en E, niacine, foliezuur, essentiële lipiden en nog veel meer geldt als het geheim van de bijenkoningin voor vitaliteit en een lang leven.

Vitaminerijke huidverzorging is onontbeerlijk om de vele zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en deze zelfs ongedaan te maken. Vitaminen beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van het milieu, voorkomen collageen en elastinebeschadigingen en bevorderen de vorming van collageen.

Aminozuren vormen een hoofdbestanddeel van JAFRA's Royal Jelly en spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid, zoals bij de DNA bouwstenen, hormonen, enzymen, spieren, huid, haren, nagels en botvorming. Aminozuren bevatten ook belangrijke bestanddelen aan collageen en elastine, die structuur opbouwen en de huid ondersteunen.