Royal Jelly RJˣ

Jafra Royal Revitalize RJx

Gelée Royale, één van de meest waardevolle elixers uit de natuur, is de machtige levenskracht die de bijenkoningin voortbrengt. Het voedt haar, geeft haar energie en vergroot haar levensduur, ze kan wel 40 jaar worden. Onze aan het Jafra Royal Jelly Science Institute verbonden deskundigen ontdekken steeds meer geheimen van deze buitengewone super-voedingstof. Met de baanbrekende ontdekking van Royal Jelly RJˣ blijven we trouw aan onze innovatieclaim en zetten een heel nieuwe mijlpaal in de Gelée Royale-huidverzorging.

In 4 stappen, 4 minuten, een goede huidverzorgingsritueel, zo gemakkelijk is het.

 

RJˣ is exclusief bij Jafra en zit in elk Jafra Royal Revitalize verzorgingsproduct.

NIEUW

Gentle Cleansing Milk

NIEUW

Line & Pore Perfecting Serum A

NIEUW

Extra Hydration Serum E

NIEUW

Spot Serum C

NIEUW

Volcanic Micro Polish Mask

NIEUW

Longvity Eye Creme

NIEUW

Longevity Balm

NIEUW

Longevity Creme

NIEUW

Solar Protection Fluid SPF50

6 producten

Royal Revitalize Deluxe Set

4 producten

Royal Revitalize Basic Set

2 producten

Royal Revitalize Mini Set

Revitalizing Sonic Cleanser

Zachte reiniging met siliconeborstels.

RoyalActive Peptide wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion en Créme gebruikt, die tot onze verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoren. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnegelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren. Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Koninginnegelei dit natuurlijke elixer, vol met proteïnen, aminozuren, vitamine A, B-complex, C, D en E, niacine, foliezuur, essentiële lipiden en nog veel meer geldt als het geheim van de bijenkoningin voor vitaliteit en een lang leven.

 Vitaminerijke huidverzorging is onontbeerlijk om de vele zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en deze zelfs ongedaan te maken. Vitaminen beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van het milieu, voorkomen collageen en elastinebeschadigingen en bevorderen de vorming van collageen.

 Aminozuren vormen een hoofdbestanddeel van JAFRA's Royal Jelly en spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid, zoals bij de DNA bouwstenen, hormonen, enzymen, spieren, huid, haren, nagels en botvorming. Aminozuren bevatten ook belangrijke bestanddelen aan collageen en elastine, die structuur opbouwen en de huid ondersteunen.