Hydrating Day Cream SPF 15

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Gebruik
Breng 's ochtends na de cleanser en toner een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van deze hydraterende crème aan.

Een met vitaminen verrijkte, hydraterende dagcrème met SPF 15. Deze dagcrème biedt in combinatie met de cleanser en de toner van de Hydrating-lijn een complete bescherming ten behoeve van een gehydrateerde, soepele en gladde huid.

Wat is het?
Een vooruitstrevende, met lipiden verrijkte crème, die de huid met vocht verzorgt en beschermt tegen uitdroging. Verbetert het weerstandsvermogen en maakt de huid zacht en soepel. Geeft optimale bescherming tegen milieuverontreiniging dankzij de unieke INTELLISHIELD® technologie en heeft een intensieve zonbeschermingsfactor SPF 15. Bevat het zeer werkzame, exclusieve „Hydrasmart“ Complex, dat het vochtverlies in de huidlagen vermindert en tegelijkertijd het vocht in de hoornlaag bindt. Zorgt zo voor een zachte en soepele huid.

Voor wie is het?
Geschikt voor de huid met een laag vochtgehalte.

Wat doet het?
* bevat INTELLISHIELD®, een technologisch kunstwerk, dat lijkt op de structuur van de echte huid en de natuurlijke functies nabootst. Beschermt als een onzichtbare tweede huid de eigen huid tegen schadelijke invloeden van milieuverontreiniging en veranderende klimatologische omstandigheden.
* bevat een microtransportsysteem, dat de huiddelen op elk moment van de benodigde hoeveelheden vocht voorziet.
* creëert een lipide barrière, die de huid weer zacht maakt en die in staat is om de soepelheid van de huid te vergroten.
* peptiden verminderen het optreden van fijne rimpeltjes en lijntjes
* hydrateert en verzorgt de droge, ruwe huid, die weer heerlijk zacht wordt
* heeft huidkalmerende eigenschappen.
* geeft intensieve UVA- en UVB-bescherming met SPF 15

Dit product is gluten en Parabenen vrij.