Make-up Setting spray

Jafra
02923
60%
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laatste 2 Fixeerspray's

Wat is het:

Een lichte spray die de make-up fixeert. Voor een perfecte frisse look tot wel 16 uur.

Voor wie is het:

Geschikt voor alle huidtypen. Klinisch en dermatologisch getest op allergieën en huidirritaties.

Wat is het:

Een lichte spray die de make-up fixeert. Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid intensief. Kokosnoot- en gletsjerwater vitaliseren de vermoeide huid. Voor een perfecte frisse look tot wel 16 uur.

Voor wie is het:

Geschikt voor alle huidtypen. Klinisch en dermatologisch getest op allergieën en huidirritaties. De fijne waternevel voorkomt dat de make-up in de loop van de dag ‚uitloopt Gletsjerwater hydrateert intensief. Kan gedurende de hele dag worden gebruikt om de make-up en de huid op te frissen

Toepassing:

Voor gebruik goed schudden. Sluit de ogen en vanaf ca. 25 tot 30 centimeter afstand op het gezicht sprayen en laten drogen.

 

De spray is geschikt voor alle huidtype....

De belangrijkste bestanddelen van de nieuwe spray zijn kokosnoot- en gletsjerwater. Kokosnootwater beschermt op natuurlijke wijze tegen veroudering en kalmeert de huid. Het bronwater is afkomstig uit het zwitserse bergmassief Monte Rosa in de Wallister Alpen en verfrist, revitaliseert en reinigt de huid. De natuurlijke moisturizer aloe vera kalmeert daarnaast een droge huid.

De fixeerspray is de laatste stap op weg naar een perfecte make-up; na het opmaken op het gezicht sprayen, het verlengt de houdbaarheid van je make-up look. De spray kunt u de gehele dag worden gebruikt om de make-up en de huid op te frissen, zonder zichtbare resten achter te laten.De make-up ziet er dankzij de transparante spray tot 16 uur lang onberispelijk uit. De spray is eenvoudig in gebruik: Flesje schudden voor gebruik, de ogen sluiten en van een afstand van ongeveer 25 tot 30 cm op het gezicht sprayen.