Gentle Cleansing Milk

Jafra
15033
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Gentle Cleansing Milk

Deze milde, huidverzorgende reiningingsmelk, verrijkt met Jafra's exclusieve Royal Jelly RJx, reinigt, kalmeert en vitaliseert de huid en maakt deze heerlijk zacht- voor alle huidtypen.  Te grote van een hazelnoot is voldoende. Licht schuimende reiniger en deze verwijderen met voldoende water. het verwijdert make-up, talg en onzuiverheden van de huid. (ogen reinigen met de eye remover)

Wat doet het:

Verwijdert make-up, talg en onzuiverheden van de huid.

Top Tip:

Een van de belangrijkste stappen Qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en vervuiling door omgevingsfactoren, die leiden tot uitdrogen en versnelde veroudering, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een nachtserum of hydraterende creme volledig op te nemen.

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJX, exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid ondersteunt, zodat zij er jonger uitziet en voelt.

Vitamine C, krachtige anti-oxidant en maakt de huid lichter.

Japanse-duizendknoopextract, verbetert het huidbeeld en zorgt voor een stralende huid.

Nieuw! Uit ecologische overwegingen zit er geen bijsluiter bij de producten van de Revitalize-lijn. De opgave van de inhoudsstoffen en wijze van gebruik bevinden zich aan de binnenkant van de verpakking. Simpelweg de verpakking langs de perforatielijn openen!