Royal Men Post Shave Face Tonic

Jafra
16011
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kalmeert na het scheren en voorkomt huidirritaties.

De verfrissende lotion kalmeert de huid na het scheren en voorkomt huidirritaties. De ontstekingsremmende lotion verwijdert overtollige talg, laat een gematteerde huid achter en verfijnt de porien.

Dagelijks in de ochten en de avond gebruiken.

Alles zuiver en glad.

Ons peelende, talgverminderende 'Power-pakket' helpt om de poriën te openen, scheerproblemen te verminderen en het ingroeien van haartjes te voorkomen.

Wat doet het:

De verfrissende, vloeibare lotion voorkomt het ingroeien van haartjes en het verstoppen van de poriën. Milde adstringerende (porienverminderende) werkzame stoffen gaan overtallige talg tegen, salicylzuur verwijdert voorzichtig porienverstoppende dode huidcellen en het Skin Comfort Complex helpt bij scheerproblemen, kalmeert de huid en laat het gezicht en de hals er helder, fris en stralend uitzien.

Toepassing:

In de ochtend en de avond: na het wassen of scheren aanbrengen met een vochtig gemaakt wattenschijfje op het gezicht en de hals aanbrengen. Hierna de verzorging aanbrengen. De huidvriendelijkheid is dermatologisch bevestigd.

Top Tip, Weinig tijd? Het aanbrengen van deze lotion duurt slechts enkele seconden, maar je huid ziet er direct gladder en kalmer uit. Bovendien kun je de lotion Vóór en Na het scheren aanbrengen.

Wat zit er in:

Royal Jelly x

De huid ziet er jonger en frisser uit.

Skin Comfort Complex

Helpt bij scheerproblemen.

Salicylzuur

Zorgt voor een zachte peeling die het ingroeien van haartjes en het verstoppen van porien voorkomt.

Hamamelis

Vermindert rode vlekjes en grove porien.