Royal Clear Smart Blemish Spot Treatment

Jafra
43026
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Clear Smart Blemish Spot Treatment:

Wil je snel en doelgericht je plekjes, pukkeltjes behandelen! De spot treatment na het Cleansing foam en de Complexion Toner aanbrengen op alle plekjes en puistjes, verminder de onzuiverheden in al slechts 4 uur.

Ook deze 2x daags aanbrengen na het reinigen, in de ochtend en in de avond voor het beste resultaat.

Oorzaken van acne:

Als je huid teveel talg bindt, vormen er zich puistjes. De poriën raken door talgafzettingen en afgestorven huidcellen verstopt, waardoor bacteriën zich kunnen vermeerderen. Dat leidt wederom tot rode plekjes en zwellingen.

De formules van Clear Smart combineren microbioom-wetenschap met acne bestrijdend salicylzuur, werkzame natuurlijke extracten en de Royal Jelly RJx-technologie.

Wat betekent Microbioom?

Microbioom is het natuurlijke bacteriële ecosysteem van de huid, dat ervoor zorgt dat deze evenwichtig en zuiver blijft. Soms raakt het microbioom uit balans, als ,,slechte' bacteriën de goede verdringen. Dat kan leiden tot acne. De wetenschappelijke werkwijze achter Clear Smart kiest voor een aanpak op meerdere niveaus. De formules passen zich aan het unieke microbioom van de huid en helpen om zichzelf te verdedigen tegen storende acne, zonder daarbij het natuurlijke evenwicht te beïnvloeden. Het resultaat? Een effectieve acnebehandeling, die een zuivere, smetteloze teint bevordert.