Royal Defy Active Firming Serum

Jafra
15537
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Defy Active Firming Serum

Wat is het:

Uiterst werkzaam serum met softfocus-technologie voor omvangrijkere huidproblemen.

Hoe werkt het:

De huid ziet er meteen steviger en strak uit en fijne lijntjes worden verminderd. Na 4 weken ogen zelfs de diepere voorhoofdsrimpels en de huid strakker, gladder, fraai gecontoureerd, heeft een gelijkmatige teint, straalt en is vol jeugdige spankracht. Helpt de huideigen beschermingsbarrière te versterken, belangrijk vocht te binden en beschermt de huid tegen contaminaties uit het milieu.

TIP: 1 enkele druppel van het serum is voldoende voor het gezicht.

Vergeet niet het serum ook op de hals en het decolleté aan te brengen. Hier is de huid dunner en laat mogelijk nog sterkere tekenen van schade als gevolg van blootstelling aan zonnestraling en veroudering zien dan in het gezicht.

Royal Defy Active Firming Serum

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien. 

Royal Jelly Olie: De huidverzorgende middel bevat in ruime mate 10-hydroxy decaanzuur, een vetzuur dat het vochtgehalte van de huid verhoogt en het oppervlak ervan versterkt en haar weer elasticiteit verleent.

Witte Truffel: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidante. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, verzorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.

Niacinamide: Veelzijdig wonder vitamine dat de huid kalmeert, zichtbaar laat stralen, de hydratatie verbetert en de natuurlijke beschermingsmantel ervan versterkt.

Peptidecomplex: Twee gepatenteerde, biologische beschikbare peptides vormen een synergetisch complex, dat de huid merkbaar verstevigt en het ontstaan van diepere lijntjes en rimpels vermindert.

Hyaluronzuur: Natuurlijke vochtmagneet die tot het duizendvoudige van zijn eigen gewicht aan water kan opslaan. Verbetert de hydratatie en slaat vocht op, zodat de huid meteen voller lijkt te zijn en rimpeltjes worden geëgaliseerd.