Soothing Day SPF 15

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Gebruik
’s Morgens na de reiniging en gezichtstonic op gezicht en hals aanbrengen.

De milde, lichte en uiterst werkzame soothing day lotion met SPF 15. Deze dagverzorging helpt in combinatie met de reiniger en de toner van de Soothing-lijn rode plekjes, ontstekingen en irritaties te verzachten.

Breng 's ochtends na de cleanser en toner een hoeveelheid van deze lichte lotion ter grootte van een hazelnoot aan op het gezicht en de hals.

Wat is het?
Een zachte emulsie, die de huid met vocht verzorgt, rode vlekken vermindert, de huid glad maakt en een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Biedt optimale bescherming tegen milieuverontreiniging dankzij de unieke INTELLISHIELD® technologie en intensieve zonbescherming met SPF 15.
Bevat het exclusieve „Sensismart“ Complex, speciaal gecreëerd om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Het vermindert rode vlekken en ontspant de huid, zodat deze er gezonder en uitgerust uitziet.

Voor wie is het?
Voor de gevoelige huid.

Wat doet het?
* bevat INTELLISHIELD®, een technologische kunstwerk, dat werkt als een onzichtbare film en exact lijkt op de structuur van de echte huid. Beschermt tegen schadelijke invloeden van milieuverontreiniging en de veranderende klimatologische omstandigheden
* kalmeert en verzacht de gevoelige huid
* vermindert rode vlekken
* biedt uitgebreide UVA- en UVBbescherming
* bestrijdt vrije radicalen
* vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes

Gebruik
’s Morgens na de reiniging en gezichtstonic op gezicht en hals aanbrengen.