Jafra amandel body olie

Royal Almond Body Olie

Jafra
20604
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De meest geliefde  Body Olie van Jafra.

De Royal Almond in de ochtend na het douchen, op een nog vochtige lichaam aanbrengen. Klein beetje olie op u hand en uw lichaam met de olie insmeren, beetje na deppen. Past u wel op, zit GEEN beschermingsfactor in, gaat u in de zon of onder de zonnebank gebruik dan een factor. De koud gewonnen olie is rijk aan vele vitamines, A,D,E,F en K, zeer verzorgend. Heeft u last van psoriasis is dit een olie dat het verlicht, zeker met een beetje zon erbij.

De Royal Almond Body Care werd gecreëerd voor iedereen die van de zachte amandelgeur houdt. Welk product u ook kiest, u wordt altijd verwend met een waardevolle verzorging en een aangename geur.

Deze lichte maar rijk voedende lichaamsolie met de heerlijke geur van amandelbloesems. hydrateert dankzij natuurlijke essences en panthenol intensief zelfs de droogste huid, maakt de huid soepel en verzorgt haar.
 
Voor wie:
Deze lichaamsolie is gemaakt voor liefhebbers van een milde amandelgeur.
Geschikt voor alle huidtypes.
In het bijzonder geschikt voor de droge huid en voor een psoriasius huid!

Het is een rijke olie die het uitdrogen en verouderen van de huid tegengaat.

De Almond olie gaat het hevige schilferen tegen waardoor de huid ook langer bruin blijft, (2x per week de huid schrubben is aan te raden, blijf je langer en wordt je dieper bruin)
 
Werking:
•       maakt de huid zacht en soepel en geeft haar een zachte glans
•       omgeeft u met een zachte amandelgeur
•       omhult de huid met de milde geur van amandelbloesems
 
Gebruik:
Na het baden of douchen op een nog vochtige lichaam de olie aanbrengen, voorzichtig afdrogen. De olie over het hele lichaam verdelen en krachtig inmasseren. Ideaal voor extra verzorging aan droge hielen, knieen, en ellebogen. Zwangere Dames, lekker de buik, borsten, billen en heupen insmeren om striemen te voorkomen.Stimuleert de groei en de gezondheid van de nagels. De nagels en nagelriemen inmasseren en vervolgens weken in een schaaltje met warm water. Zachte vingers en voeten als resultaat.

Gerelateerde Producten