Duo Bronzing Powder Bronzer solei

Starline/Jafra
11369
Kabuki Cadeau
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer


Met een kwast op gezicht en lichaam opbrengen. Om bepaalde delen meer te accentueren, op wangen, voorhoofd, kin en decolleté aanbrengen. Gebruiken over de make-up of om op de onopgemaakte huid accenten aan te brengen.
3 in 1 ... Sculpting bronze soleil duo (nieuwe naam voor de DUO BRONZING POWDER!)Super mooie bronzing poeder die echt bij iedereen past, die zorgt voor een mooi kleurtje.
  • Highlighten & shapen: De donkere kleur is mat en de lichte kleur is een beetje shimmer. Ideaal wanneer je graag door wat highlighten en shapen jouw contouren wilt verbeteren of benadrukken.
  • Egaliseren, prachtige bronzing kleur:Een mooie poeder die egaliseert en je huid voorziet van een mooie kleur zonder dat je ziet dat je poeder op heb.
  • Nude oogschaduw: De beide kanten zijn door de textuur ook fantastisch als nude oogschaduw. In combinatie met een mascara en een twist crayon is eigenlijk het enige wat je nodig hebt voor een instant-good-look.

Een zijdezacht poeder dat de huid het gehele jaar door een stralende en gezonde teint geeft. Door ultra fijne glansdeeltjes laat de poeder zich heel gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen. Geeft een zongebruinde teint zonder de schadelijke blootstelling aan de zon.Geschikt voor gelaat en lichaam. Kan gebruikt worden over de foundation of meteen over de dagcrème.