Info Royal4skin

Jafra, de oprichters, Jane en frack day, 1956


 Jafra Cosmetics is in 1956 opgericht door het echtpaar Jane en Frank Day.

 Jafra is sinds 1978 actief in Nederland.  We geven workshop bij de mensen thuis, zo leren onze klanten de producten te kennen. We geven verschillende workshops aan huis, bv Skin- care, Make-up en Body care. Alle producten die op een avond aanbod komen mogen worden getest. Nu in deze niet fijne tijd doen we het geheel anders. We maken sample kits en  sturen deze op naar onze klanten en via een zoom geven we nu een online workshop, voor ons als consulente nieuw maar zeker niet minder leuk. Door de workshops leren we onze klanten hoe je bv skin-care gebruikt, elke dag weer, of hoe je het beste een mooie make-up kunt aanbrengen. We geven advies opmaat. Vanaf April 2022 is Jafra veranderd. Jafra Europa sluit maar we gaan over in een nieuw bedrijf, Starline, reseller van het merk Jafra. Jafra product onderzoek en de Garantie van producten:

  Jafra voelt zich verplicht kwaliteitsproducten te ontwikkelen die geformuleerd en getest zijn zonder dierenleed te veroorzaken. Alle producten van Jafra zijn op natuurlijke basis dermatologisch, klinisch en op alle allergieën getest. De Jafra producten zijn vrij van Parfum, parabenen en gluten vrij. Starline / Jafra geeft 1 maand product garantie, niet tevreden = is geld terug. Kunt u niet tegen een product, wat kan, meld dit dan meteen bij u consulente, u geeft het product terug evt in ruil voor een ander product of tegen teruggave van uw geld binnen een bepaald termijn, zie de voorwaarden.

Jafra test GEEN producten uit op dieren


  Jafra Cosmetics is lid van de Directe verkoop:

 Ons streven is dat u zich net als wij gemakkelijk voelt bij het kopen van onze Jafra producten. Daarom dragen we extra zorg voor eerlijke zakenpraktijken met al onze consulenten en klanten en daarom is Jafra al van oudsher lid van de VDV.

 

 Jafra heeft heel veel producten met SPF, extra bescherming voor de huid. De SPF vindt u in de huidverzorging, skin-care voor zowel de man als vrouw en kind. In de Make-up, Body-care en de zonverzorging uiteraard. De Jafra producten geven u de juiste bescherming voor uw huid en elke huidtype. De bescherming is er al vanaf SPF 15, SPF 30 en SPF 50, hoe hoger de bescherming hoe beter u bent beschermt.

 Wie ben ik?

 Ik ben José Smit,

 Ben 33 jaar getrouwd en heb 3 volwassen jongens.

 Ik werk 33 jaar met het merk Jafra en ben manager in Purmerend.

 Uiterlijke verzorging vind ik heel belangrijk, je uiterlijk is je visite kaartje.

 Ik hou me dagelijks bezig met de huidverzorging, verbetering van uw huidbeeld.

 Kijk rustig rond, mochten er nog vragen zijn, of wilt u advies, neem dan even contact opnemen.


 José Smit