Info Royal4skin

Royal4skin

Me liefde voor de Cosmetica is heel lang geleden begonnen, ik hou er van om er mooi en verzorgt er uit te zien.

Me liefde voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten tegen een wetenschappelijke achtergrond. Het leveren van de beste oplossingen voor algemene huidverzorging, body-care en schoonheid met, veelzijdige producten van uitmuntende kwaliteit.

Na jaren van gebruik van verschillende producten kwam ik met Jafra in aanraking. Heel breed gesorteerd, skin-care, body-care en make-up. Jafra is een voorloper van de aller nieuwste ingrediënten in hun producten.

 Jafra Cosmetics is in 1956 opgericht door het echtpaar Jane en Frank Day.

Jafra is sinds 1978 actief in Nederland.  We geven workshop bij de mensen thuis, zo leren onze klanten de producten te kennen. We geven verschillende workshops aan huis, bv Skin- care, Make-up en Body care. Alle producten die op een avond aanbod komen mogen worden getest. Door de workshops leren we onze klanten hoe je bv skin-care gebruikt, elke dag weer, of hoe je het beste een mooie make-up kunt aanbrengen. We geven advies opmaat.

Sinds 2022 is er een hoop veranderd?

Jafra Europa gaat samenwerken met Starline Italie om de verkoop en kwaliteit van hoogwaardige Jafra Cosmetica producten te waarborgen. Deze samenwerking gaat zorgen voor meer mogelijkheden qua verzorgingsproducten, meer en betere ontwikkelingen op het gebied van skin-care, lichaamsverzorging, make-up en geuren voor het hele gezin.

Wie is Starline?

Starline is een onafhankelijke distributeur van Jafra Cosmetics producten voor Italie. Het bedrijf staat onder leiding van Luca Bianchi en fam en staat al vele jaren bekend als betrouwbare, exclusieve partner van Jafra. Vanaf 1 April 2022 is Starline nu ook de exclusieve distributeur Jafra producten voor Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hierbij komt ook Indonesië. Wij gaan als Starline Europa verder met de producten van Jafra Cosmetics en meer.......

Buiten de distributie van Jafra producten, ontwikkeld Starline ook eigen producten onder de naam NIOBLU. De producten die Starline ontwikkeld worden in prestigieus Zwitsers laboratorium ontwikkeld. De producten worden gecreëerd met behulp van effectieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong en combinatie met de meest geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat klanten een luxe welbeleving onder vinden met top producten, nioblu, vegan, halal, zonder op dieren getest te zijn, coral reef frendly, zonder micro plastic.  


 Garantie van producten:

  Starline  voelt zich verplicht kwaliteitsproducten te ontwikkelen die geformuleerd en getest zijn zonder dierenleed te veroorzaken. Alle producten van NIOBLU zijn op natuurlijke basis dermatologisch, klinisch en op alle allergieën getest. De NIOBLU producten zijn vrij van Parfum, parabenen en gluten vrij. Starline, NIOBLU geeft 1 maand product garantie, niet tevreden = is geld terug. Kunt u niet tegen een product, wat kan, meld dit dan meteen bij u consulente, u geeft het product terug evt in ruil voor een ander product of tegen teruggave van uw geld binnen een bepaald termijn, zie de voorwaarde

 


 Wie ben ik?

 Ik ben Mikki Brown,

 Ben 25 jaar getrouwd en heb volwassen kinderen.

 Ik werk 27 jaar met het merk Jafra en NIOBLU, ben manager in Haarlem.

 Uiterlijke verzorging vind ik heel belangrijk, je uiterlijk is je visite kaartje.

 Ik hou me dagelijks bezig met de huidverzorging, verbetering van uw huidbeeld.

 Kijk rustig rond, mochten er nog vragen zijn, of wilt u advies, neem dan even contact opnemen.


 Mikki Brown