Info Royal4skin

Royal4skin

Mijn liefde en interesse voor Uiterlijke verzorging en Cosmetica is al heel lang geleden begonnen. 
Ik hou er van om er mooi en verzorgd uit te zien en ga altijd voor kwaliteit.
En heel belangrijk, hoe en waarmee kan je dat bereiken wat je wilt en nodig is.

Het geeft mijn zelfvertrouwen tot op de dag van vandaag altijd een enorme positieve boost!

De combi voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten met een wetenschappelijke achtergrond bij mij hoog in het vaandel staat.
Het leveren van de beste oplossingen voor algemene huidverzorging, body-care en schoonheid met veelzijdige producten van uitmuntende kwaliteit. Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor mij en dus ook voor jou. We zijn het meer dan waard!

Zelf ben ik vanaf mijn 17de opgegroeid met de producten van Jafra Cosmetics. Daar heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat je ook weet hoe producten te gebruiken, waarom en welke producten je dan voor jou en je huid nodig hebt. Mijn ervaring was dat ik daar behoefte aan had. Er was toen al zoveel op de markt, dus ga maar na in deze tijd waar het aanbod nog groter is, en zonder kennis van zaken is het knap lastig om de juiste keuzes te kunnen maken. Daar was mijn interesse gewekt om zodra ik kon andere vrouwen en mannen te helpen en adviseren in de wereld van de uiterlijke verzorging. 

Jafra Cosmetics is in 1956 opgericht door het echtpaar Jane en Frank Day en vanaf 1978 actief in Nederland. D.m.v. workshops en persoonlijke behandelingen met daarbij een op maat gemaakt advies worden de betreffende producten uitgeprobeerd. Het assortiment bestaande uit Skin-, Body-, Color Care & Frangrances maakt het zeer compleet. De extra toegevoegde waarde is dan ook dat je leert hoe, wanneer en waarom de prodcuten te gebruiken voor het optimaal gewenste resultaat. Met alle trainingen, cursussen en opleidingen de afgelopen 30 jaar kan ik mijzelf een ware Beauty Expert noemen op het gebied van de uiterlijke verzorging en gebruik van Cosmetica.

De wereld staat niet stil, zo ook Jafra Europa niet.

Vanaf 2022 is er een samenwerking met Starline Italië ontstaan. Het bedrijf Starline onder leiding van Luca Bianchi & famiie was al een onafhankelijke distributeur van Jafra voor italië en een zeer betrouwbare, exclusieve partner gebleken. Om de kwaliteit van hoogwaardige Jafra Cosmetics producten te waarborgen en nog verder te kunnen ontwikkelen voor de Europese Markt is verdere vernieuwing de juiste beslissing en keuze. En zo is er een nieuw Cosmetica merk geboren die de naam NioBlu draagt. Met het inmiddels uitgebreide assortiment, waarbij de geliefde Jafra producten het uitgangspunt zijn geweest, in prestigieus Zwitsers laboratorium verder doorontwikkeld zijn, daarmee helemaal up to date en vooruitstrevend te noemen! 

De producten worden gecreëerd met behulp van effectieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong en combinatie met de meest geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat wij allen een luxe Wellnessbeleving onder vinden met top producten.

Nioblu is Vegan, Halal, uiteraard niet op dieren getest, Coral Reef Friendly en zonder Micro Plastic.  
Dus geheel van deze tijd en voor een mooie gezonde toekomst!


Garantie van producten:

Starline  voelt zich verplicht kwaliteitsproducten te ontwikkelen die geformuleerd en getest zijn zonder dierenleed te veroorzaken. Alle producten van NIOBLU zijn op natuurlijke basis dermatologisch, klinisch en op alle allergieën getest. De NIOBLU producten zijn vrij van Parfum, parabenen en gluten vrij. Starline, NIOBLU geeft 1 maand product garantie, niet tevreden = is geld terug. Kunt u niet tegen een product, wat kan, meld dit dan meteen bij u consulente, u geeft het product terug evt in ruil voor een ander product of tegen teruggave van uw geld binnen een bepaald termijn, zie de voorwaarde

 


 Wie ben ik?

 Ik ben Mikki Brown,

 Ben 25 jaar getrouwd en heb volwassen kinderen.

 Ik werk 27 jaar met het merk Jafra en NIOBLU, ben manager in Haarlem.

 Uiterlijke verzorging vind ik heel belangrijk, je uiterlijk is je visite kaartje.

 Ik hou me dagelijks bezig met de huidverzorging, verbetering van uw huidbeeld.

 Kijk rustig rond, mochten er nog vragen zijn, of wilt u advies, neem dan even contact opnemen.


 Mikki Brown