Royal Jelly Translucent Matte Powder

Starline/Jafra
51840
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laatste  3

Translucent, voor elke huid de juiste finish.

ROYAL Translucent Matte Powder

WAT IS HET

Voorkom een glimmende huid en completeer je look met dit zijdeachtige, matterende poeder in een universele, transparante teint. Voor onze extra lichte formulering is het poeder fijn gemalen, om je teint een gelijkmatig uiterlijk te geven. Het aan voedingsstoffen rijke Gelée Royale draagt eraan bij om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen.

WAAROM DIT PRODUCT GEBRUIKEN

• De transparante, matterende formule van JAFRA bevat de exclusieve werkzame stof Gelée Royale die dankzij de RJX-technologie nog beter en effectiever zijn werk kan doen en biedt zo alle voordelen voor een perfect verzorgde huid die je klanten kennen en zo weten te waarderen! Matteren, complementeren en perfectioneren, alles in één stap!

• Ons Royal Translucent Matte Powder biedt talrijke voordelen die bij elk gebruik zichtbaar worden. Huidoneffenheden worden direct verminderd, een vettige gezichtshuid wordt gecamoufleerd en de teint wordt opgefrist.

• De gouden verpakking doet denken aan een unieke diamant. Je klanten zullen er dol op zijn en het luxueuze doosje steeds weer met plezier uit hun tasje halen om hun lippenstift bij te werken, hun oogschaduw te checken en hun gezicht bij te poederen.

TOEPASSING

• Voor optimale resultaten pak je met de applicator wat poeder op en klop je het overtollige poeder eraf. Druk de applicator tegen de huid en laat hem over de T-zone afrollen.

• Blend het poeder met een fan brush uit voor een perfecte finish.

• Laat voor optimale resultaten het poeder vijf minuten inwerken.

• Uiterst werkzame formule Spaarzaam gebruiken.

De nieuwe Jafra Royal Jelly Translucent Matte Powder heeft een zijdeachtige textuur, die de huid zacht laat aanvoelen en de make-up fixeert zonder deze van kleur te laten veranderen. Versla glans op je huid en fixeer je look met dit zijdezachte doorzichtige matterende poeder.

Het is lichtgewicht om u een gladde afwerking te geven en  maakt het perfect voor iedereen! Geen vettige glans meer en maak een vlekkeloos canvas voor de rest van je look met deze krachtpatser van een poeder.

Gelee Royale is rijk aan aminozuren, proteinen en vitaminen.