NIO Luxe Lifting Serum

NIOBLU
LV01505
  Levertijd:2-3 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

NIO Luxe lifting Serum met effect:


Deze serum is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen en leeftijden, heeft onmiddellijk en langdurig 'liftend' effect en voorkomt het verschijnen van tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor een diepe hydratatie van de huid.Het is in feite een serum dat in het bijzonder is bedoeld voor diegenen die een ongelooflijk gladmakend effect wensen en tegelijkertijd hun huid steviger, elastischer en veerkrachtiger willen maken.

Breng dit NIO Serum liftend effect als laatste stap aan na de dagverzorging, heeft een natuurlijke zonnefilter.


Actieve Ingredienten:

 • Shea Boter, rijk aan antioxidanten zoals Vitaminen E, vrije radicalen bestrijdt en de microcirculatie in het bloed verbetert, voorkomt en vermindert rimpels door hydratatie. Ideaal voor de gevoelige huid.
 • Niosoma Nio-Oligo HA: Microdeeltjes die hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht bevatten. Dwz wanneer het de doelhuidlaag bereikt, hyaluronzuur met laag moleculair gewicht zich bindt aan de watermoleculen, waardoor het lift, structuur en stevigheid wordt verkregen, rimpels worden minder en het gezicht ziet er uitgeruster en verjongd uit.
 • Calendula-extract: heeft een ontstekingsremmende, beschermende en helende werking voor de opperhuid, en heeft ook regenererende en hydraterende eigenschappen.
 • Rozenbottelextract: dankzij de voedende aanwezigheid van vitaminen C en E en antioxidante stimuleert het de celvernieuwing, heeft het een intensief anti-aging effect, vermindert het ongelijkmatige pigmentatie van de opperhuid, verbetert het de weefselstructuur en hydrateert het diepgaand, waardoor het de huid beschermt tegen het verschijnen van tekeningen van veroudering.
 • Allantoine: heeft anti-verouderings voordelen. Het verbetert de huidstructuur en gaat het ontstaan van rimpeld tegen. Het bevordert ook de collageen synthese, die de huid een jeugdige uitstraling geeft. Houd de huid gehydrateerd en voorkomt vochtverlies.
 • Hyaluronzuur: Het is één van de best presenterende ingrediënten die we in Cosmetische formules kunnen vinden. Het is is een krachtiger vochtinbrenger en voedingsstof, die instaat is het fysiologisch verlies van water uit de huid te vertragen. Het is in water oplosbaar en vult de ruimte tussen de vezels op, waardoor de stevigheid, elasticiteit, hydratatie behouden blijft.
 • Gamma-oryzanol: komt van de rijstplant (oryza sativa) Gamma-oryzanol wordt in de cosmetica gebruikt als een natuurlijke zonnefilter en heeft Revitaliserende eigenschappen. Beschermt de huid tegen stress en uitdroging van de zon. Oryzanol heeft een natuurlijke filterende vermogen tegen UVA-straling.
 • Pullulan mengsel: Deze prachtige combinatie in de vorm van acerola vruchtenpulp extract en pullulan heeft een krachtig liftend, natuurlijk spankracht effect. Het is tevens in staat een onzichtbare film op de huidoppervlakte te vormen die ouderdomsverschijnselen gladstrijkt en camoufleert.
 • Acerola-extract: is een wilde plant die typisch is voor midden en zuid Amerika en voornamelijk groeit in Brazilië en Porto Rico, zijn klein ronde rode vruchten, ook wel de Indische kers genoemd, één van de rijkste vruchten met vitaminen C. 30/50 hoger dan een sinaasappels. Naast vitaminen C bevatten deze vruchten ook B6, B1 en A flavonoïden, carotenoïden, en mineralen (ijzer, calcium, fosfor Kalium en Magnesium) die in de samenstelling van het droge extract aanwezig zijn.